Om oss

Welcome home® er interiørbutikken for deg som elsker coastal living der ro, harmoni og velvære er i fokus. Stilen er lys, feminin og moderne.

Butikken vår er liten og unik, og det finnes kun en av oss. Vi har vår egen stil, en slags «tropisk vs. nordisk» atmosfære. Vi elsker hverdagsluksus der komfort kombineres med det fine, lekre.

Som eier har nok min kjærlighet til - og oppvekst nær havet satt sitt preg på Welcome home®. Jeg har drevet interiørbutikk siden 2006, men endret navn og konsept i oktober 2019 da vi flyttet inn i nye lokaler. En av grunnene til navneendringen var starten på vår egen produktserie Welcome home® i 2015.

Det ligger mye glede og frihet i å være liten butikk. Og selvsagt mye hardt arbeid! Det er befriende å vite at ikke alle må like oss, så lenge noen elsker oss. Vår butikk skal være en opplevelse å besøke, og vi har laget en liten «hage» hvor du kan nyte en god kopp kaffe eller en hjemmelaget smoothie.


Her i nettbutikken vises kun et utvalg av våre produkter og leverandører. Om du leter etter noe du har sett på vår instagram eller facebook side, men ikke finner - ta kontakt, så ordner vi dette for deg.

Med vennlig hilsen,
Astri

Welcome home® ligger i Fjord’n senter, Eikelandsosen i Bjørnafjorden kommune.


VI FLYTTER! Siste åpningsdag i Eikelandsosen er lørdag 15. juni 2024. Etter dette finner du oss i Bergen sentrum og på Samnøy, Holmefjord. Mer info. kommer.